субота, 17. мај 2014.

Otkrivena dva nova voice actor-a za anime Hanayamata

U petak na zvaničnom sajtu TV animea Hanayamata (po mangi Sou Hamayumiba-e) su otkriveni glumci koji će davati glas likovima Sally-sensei and Kachi Ōfunaon-u. Na sajtu je takođe objavljeno da će serijal početi da se emituje u julu u Japanu, na TV Tokyo.

Megumi Toyoguchi će davati glas Sally-sensei.


Ona je profesorka engleskog u srednjoj školi u koju idu Naru i njeni prijatelji i Naruina je razredna. Uprkos tome što je još uvek mlada i njeni učenici se ponašaju drugarski prema njoj, ona svaki dan brine o daljini između profesora i učenika.
Da li će ona moći da prihvati odgovornost da bude nadzornik Yosakoi kluba?

 Tsuyoshi Koyama će davati glas Ōfuna Kachi-ju.

On je poslovođa Yosakoi prodavnice "Kachi". Uprkost tome što deluje agresivno na prvi pogled, ovaj 33-godišnji neženja je pun nežnosti i veoma voli Yosakoi. Dok u tajnosti podržava Yosakoi klub u kom je Naru, Sally mu je takođe na umu...

Glumci koji su do sada otkriveni su:

Reina Ueda koja će davati glas Naru Sekiya-i.

Ona je potpuno prosečna devojka koja ide u drugi razred srednje škole. Uprkos tome što se divi heroinama iz priča, ona nema hrabrosti da pobegne iz svog običnog svakodnevnog života. Nakon što upoznaje strankinju koja je igrala na mesečini, shvata da želi da bude poput nje i ulazi u svet Yosakoi plesa.

Minami Tanaka koja će davati glas Hannah N. Fontanstand.
Ona je devojka iz Amerike koja je, takođe, druga godina u srednjoj školi. Zavolela je Yosakoi ples kada je kao dete došla u Japan i od tada joj je san da igra Yosakoi u Japanu. Zajedno sa Naru otvara Yosakoi klub u njihovoj školi i muči se da nađe još članova. Ima mnogo energije, ali se i mnogo brine - zbog svoje visine.

Kaya Okuno koja će biti glas Yaya Sasame.
Ona je Naruina najbolja drugarica od osnovne škole. Idu u istu školu. Yaya uživa u svojoj mladosti svirajući bubnjeve u jednom bendu. Sledom događaje se pridružuje Yosakoi klubu, ali samo na papiru.

Yuka Ōtsubo koja će biti Tami Nishigomon.
Ona ide u treću godinu srednje škole i potpredsednik Učeničkog parlamenta je. Zna Naru od detinjstva i veoma joj se divi. Pridružuje se Yosakoi klubu čim je Naru pozove.

Manami Numakura će davati glas Machi Tokiwaza-i.
Ona je predsednica Učeničkog parlamenta. Gruba je i prema sebi i prema drugima, pokazuje nežnost samo u ophođenju prema svojoj najboljoj drugarici, Tami.

Na sajtu je, takođe, objavljeno da će se, 25. maja, pet glumica koje daju glasove članovima Yosakoi kluba pojaviti na specijalnom programu na live-streaming delu Niconico sajta.

Atsuko Ishizuka (The Pet Girl of Sakurasou, No Game, No Life) je direktor animea u Studio MADHOUSE-u. Reiko Yoshida (K-ON!, Girls und Panzer, Tamako Market) piše scenario and Atsuko Watanabe (GA: Geijutsuka Art Design Class, Juden Chan, The Everyday Tales of a Cat God) dizajnira likove. Grupa MONACA komponuje muziku za anime, dok će DIVE II Entertainment će biti muzički producent.

Hamayumiba objavljuje mangu u Houbunsha-ovom Manga Time Kirara Forward od 2011. i Houbunsha je objavila četvrti broj u januaru.
Sou je takođe autor mange "Sorairo Square" ("Kvadrat plavog neba") .

Нема коментара:

Постави коментар