среда, 21. мај 2014.

7 najelegantnijih prinčeva u Animeu

Za ovu priliku predstavljamo vam listu od 7 najelegantnije obučenih prinčeva u animeu.
Ukoliko imate favorita ili želite nekog da dodate , napišite u komentarima.



7)Dios (Revolutionary Girl Utena )


Revolutionry  Girl Utena je shojo mnaga  koju je radila Chiho Saito a anime je režirao Kunihiko Ikuhara. Priča se vrti oko muškobanjaste devojčice Utene koja se toliko zaljubi u princa da odluči da i sama postane princ (divljenje kao izgovor za gender-bender ) . 
Utena pohađa akademiju  obučena kao muškarac i kada je njen prijatelj uveređen ona se prijavi da se bori za njegovu čast. Na taj način ona biva uvučena u niz dvoboja i duela ,što na kraju dovodi do toga da Utenu vere sa Princezom Ruže.
Utena univerzum  je magičan i poznat po svom raskošnom stilu crtanja  kostima sto se može videti i na primeru Princa Diosa. 






6) Arslan (The Heroic Legend Of Arslan )


"The Heroic Legend Of Arslan " je roman fantastike čiji je autor Yoshiki Tanaka. Roman je prvi put izašao  1986 i još uvek se nastavlja. Za sada ima 13 nastavaka i 1 prikvel. Džordž Martin bi mogao da pocrveni. Po romanu je uradjena i manga, anime , i nezavršene OVA-s.








5)Princ Endymion (Sailor Moon)




Dečko obožava da vijori svojim ogrtačem. Kao da mu je Zoro tata.


4) Sinbad (Magi ) 



Sinbadove Avanture ( Magi-Sinbad No Bokuen ) manga je objavljena u Maju 2013 godine i  kasnije prebačena u webcomic format. Priča prati Sinbadovo detinjstvo i kako je zarobio svog prvog zmaja. 
Sve to naravno bledi pred Sinbadovim zaprepašćujućim osećajem za modu.




I naravno kao i svakom modelu karijera mu je krenula tek onda kad je odlučio da se skine go. Sinbad - izdanje smokvin listic. 

3) Lumati Ivan Dai Laginay (Hanasakeru Seishonen)

E pa ovaj ima manekensko ime!

Hanasakeru Seishonen je manga koju je napisala i ilustrovala Natsumi Itsuki. Ova shojo manga sastoji se iz 12 tomova i ilustracije su zaista prelepe ,ostavljaju bez daha. 
A priča prati bogatu naslednicu koja mora da sklopi ugovoreni brak. I prinuđena je da izabere jednog od tri kandidata.  Ona baš zna šta su muke u životu. 


2)  Ryuuki Shi   (The Story Of  Saiunkoku )


"The Story of Saiunkoku " je serijal ženskih romana koji je kasnije preređen u mangu. Pisac je  Sai Yukino a mangaka  je Kairi Yura. Anime je objavljen 2006 godine.Žanr :Shojo.


Lutka lepa....dušu dao za nekog semea .






1) Hotohori ( Fushigi Yuugi )


Fushigi Yuugi ( "Misteriozna Igra"  ) je manga serijal rađen pod rukom Yuu Watase. Kada je manga postala opularna urađen je i anime od 52 epizode .  Priča se vrti oko dvoje srednjoškolaca koji kada  pročitaju knjigu " Univerzum Četiri Boga " ona ih transoprtuje u svoju svet, mitološki univerzum srednjevekovne Kine.



Pa jedno je sigurno -ovi prinčevi zaista imaju osecaj za modu. 
A to sto su svi prelepi dugokosi Bi-Shiji  neću ni da komentarisem. Nije ni potrebno. 

2 коментара:

Анониман је рекао...

Gde je tu Lelouch?!

Unknown је рекао...

Lelouch je umro... xD

Постави коментар