недеља, 25. мај 2014.

Manga Code Geass: Oz the Reflection se završava

Julsko izdanje Kadokawa's Monthly Comp Ace magazina donosi vest da će se spin-off manga Code Geass: Oz the Reflection završiti u sledećem broju, 26. juna. Serijal je bio objavljivan u Kadokawa Shoten's Newtupe Ace magazinu od 2012. godine, a prebačen je u Kadokawa's Monthly Comp Ace magazin prošlog avgusta.

Glavni lik je Aldrin Zevon, devojka u anti-terorističkoj jedinici Britanijanske Imperije zvanoj Glinda Knights koja upravlja KFM-om Lancelot Grail. (grb Glinda Knights-a nagoveštava da je ime referena za dobru vešticu Glindu iz Oz novela.)

Eiji Nakata, dizajner Knightmare Frames-a u animeu, je dizajnirao nove KFMove i u ovoj mangi; i dizajner mehanizama Kenji Teraoka (Ghost in the Shell: Stand Alone Complex, Mobile Suit Gundam 00) se takođe vratio sa prethodnih CG projekata. Dizajner likova za anime, Takahiro Kimura, je uradio grube skice likova za Oz the Reflection.

_________________

Multimedijalni Code Geass spinoff je takođe objavio priču u fotografijama u magazinu Hobby Japan. Glavni lik u njoj je Orpheus Zevon, mladi terorista sa KFM-om Byakuen. Shigeru Morita (Code Geass: Akito the Exiled, A Dark Rabbit Has Seven Lives) iz Studio Nue-a je napisao priču.

Newtype Ace magazineje izdao Code Geass: Oz the Reflection picture drama DVD u 2013. godini. U drami se nalaze Maaya Uchida (NAKAIMO's Yuu, Yuruyuri's Mari, Sankarea's Rea) kao Maribelle i Nana Hamasaki (Ōkami-san & Her Seven Companions theme song) kao Oldrin.

Нема коментара:

Постави коментар