субота, 17. мај 2014.

Kratke vesti



SEKAI NO OWARI - hit pesma ovog benda "Starlight Parade" izabrana je kao muzička podloga za najnoviju Tojotu "Ractis". ne sao da će njihova pesma biti muzička podloga već će se u reklami pojaviti i članovi benda.  






Itano Tomomi - bivša članica popularnog ženskog benda AKB48 objavila je naslov svog prvog solo albuma. Album pod nazivom "S×W×A×G" će biti pušten u prodaju 2. jula ove godine, imaće 15 pesama (sve pesme sa singla i 4 nove pesme).




Sandaime J Soul Brothers - je objavio spot za pesmu "R.Y.U.S.E.I."  koja će se naći na njihovom novom singlu. Pesma je drugi deo serijala "četiri godišnja doba" i posvećena je letu. Inače za potrebe snimanja ovog spota bend je prvi put u svojoj karijeri išao izvan granica Japana.






KAT-TUN - nakon više od 2 godine i burong perioda punog transformacija koji je doživeo ovaj bend Kat-Tun će ove godine krenuti u nacionalnu turneju. Turneja je predviđena da traje 6 meseci i da se završi Countdown koncertom 31.12.2014. godine. Planirano je da izvedu 23 koncerta u 10 gradova. Bend je takođe najavio da za njihov jubilej - 10 godina od postojanja benda (koji je za 2 godine) planiraju turneju po inostranstvu - ostaje nam samo da vidimo hoće li i ova turneja da bude samo na teritoriji Azije ili će se nas obradovati i nas u Evropi svojim prisustvom.
Samoj turneju predhodiće i novi singl "In Fact" koji će biti pušten u prodaju 4. juna i novi album  "come Here" koji će početi sa prodajom 25. juna.

Нема коментара:

Постави коментар