понедељак, 19. мај 2014.

Bakumatsu Rock TV anime emitovao prvi promo video


Oficialni sajt za Bakumatsu Rock televizijski anime počeo je sa stream-ovanjem prvog promocionalnog videa u ponedeljak. Video je premijera uvodne numere “Jack” visual kei benda Vistlip (Yu-Gi-Oh! 5D’s)



Vebsajt je takođe objavio da će anime biti premijerno prikazan na Tokyo MX TV stanici 2. Jula u 23:30 uveče.

Anime je adaptacija istoimene igre, koju Marvelous AQL opisuje kao “Bakumatsu-era revolucionarna avantura gde se borite pevanjem.” Njen slogan je :”Započnite revoluciju u Bakumatsu eri sa pesmom”
Priča je smeštena u Bakumatsu eri, na kraju vladavine Šoguna nad Japanom sredinom 19. veka. Tokugawa šogunat koristi svoje “Heavens Songs” od najvećih idola u Shinsengumi-ju kako bi pokorili državu I narod. 

U ovakvom Japanu je pisanje I pevane bilo kojih pesama osim “Heaven Songs” bilo kažnjivo smrću. Ryōma Sakamoto I ostali rokeri digli su se da promene svet sa Rock’n’Roll-om za slobodu I pravdu.
Itsuro Kawasaki (Sengoku Basara: Samurai kings, Legend of the Legendary Heroes, Arc the Lad) je reditelj u Studio DEEN-u, Mitsutaka Hirota (The Prince of Tennis II, X-Men) je zadužen za scenarrijo, a Akiharu Ishii (The Price Of Tennis, Blood+, Loups=Garous – The Motion Picture) je zadužen za dizajn likova. 

Anime zaržava originalne likove iz igre:

Kishô Taniyama kao Ryōma Sakamoto

Tatsuhisa Suzuki kao Shinsaku Takasugi

Showtaro Morikubo kao Kogorō Katsura

Toshiyuki Morikawa kao Toshizō Hijikata

Kensho Ono kao Sōji Okita

Нема коментара:

Постави коментар