субота, 5. април 2014.

Streamovani promotivni videi za anime "The irregular at magic high school"

Zvanični website televizijskog animea "Nepravilnost u magičnoj srednjoj školi"  (The irregular at magic high school) je, 23. marta, stream-ovao treći promotivni video u dve verzije. Prvi je iz prespektive Tatsuya-e, dok je drugi iz ugla njegove sestre - Miyuki. Tatsuyin video sadrži opening (LiSA - "Rising hope"), dok Miyukin ima ending (ELISA - "Millenario").


Radnja animea se odvija u svetu gde magija nije bajka, nego postoji preko sto godina. U proleće, Srednja Škola Privatnog Magičnog Univerziteta želi dobrodošlicu novim studentima i daje titulu "Bloom" onom koji je imao najviše poena na upisu. Učenik koji ima titulu "Weed" je "Bloom"-ov zamenik.
Rođaci Tatsuya (Yūichi Nakamura) i Miyuki Shiba (Saori Hayami) su dobili titule "Weed" i "Bloom".  Tatsuya je mladić koji uvek deluje zamišljeno, dok je Miyuki devojka koja prema njemu oseća ljubav drugačiju od sestrinske. Od dana kada oni uđu u ovu elitnu školu, ustanova upada u haos.

Glumačku postavu čine:

Marina Inoue kao Mari Watanabe

Ryohei Kimura kao Hattori Gyōbu

Junichi Suwabe kao Katsuto Jūmonji

Takuma Terashima kao Leonhart Saijō (Leo)


Yumi Uchiyama kao Erika Chiba


Satomi Satou kao Mizuki Shibata


Atsushi Tamaru kao Mikihiko Yoshida


Sora Amamiya kao Honoka Mitsui

Yuiko Tatsumi kao Shizuku Kitayama

Kana Hanazawa kao Mayumi Saegusa

Mai Nakahara kao Suzune Ichihara

Saki Ogasawara kao Azusa Nakajō

Haruka Tomatsu kao Sayaka Mibu

Tomokazu Sugita kao Takeaki Kirihara

Yoshitsugu Matsuoka kao Masaki Ichijō

Ayumu Murase kao Shinkurō Kichōji


Manabu Ono (Horizon in the Middle of Nowhere, Saki Episode of Side A) će biti direktor animea sa asistentom direktora Yuuji Kumazawa-om u studiju MADHOUSE. Ilustrator originalnih likova u light novel-u Kana Ishida će, takođe, dizajnirati i likove u animeu uz Maho-a Yoshikawa-u. Direktori animacije su Ishida, Maho Yoshikawa, and Shinichi Miyamae, dok su  Takashi Tomioka and Satoshi Iwataki action animation direktori.
Jimmy Stone and Izmojuki (Izumojūki/Junji Okubo) su dizajneri CAD-a i mehanizama. Rie Ota (Kusanagi) je art director sa ard dizajnerima  Yoshihiro-om Ishimoto-om, Yūho-om Taniuchi-jem, and Akihiro-om Hirasawa-om. Yukie Noguchi će biti zadužen za boje.


Shuhei Yabuta će biti 3D direktor i Yuuki Kawashita će biti direktor fotografije. Kashiko Kimura je editor. Taku Iwasaki (Black Butler, Gurren Lagann, Soul Eater)će pisati muziku sa direkcijom Satoshi-ja Motoyama-e i zvučnim efektima Tomoji-a Furuya-e.

Light novel po kome će se ovaj anime praviti ima 3,15 miliona primeraka u opticaju i treći je na listi najbolje prodavanih light novel-a u Japanu prošle godine.


Anime serijal će u nedelju imati premijeru u Japanu na Tokyo MX TV i ostalim TV stanicama. Američki Aniplex će stream-ovati anime na četiri sajta: Hulu-u, Aniplex Channel-u, Crunchyroll-u i Daisuki-ju.

Нема коментара:

Постави коментар