петак, 18. април 2014.

Muzičko-filmski kolaž



Devojke iz ženskog benda SCANDAL su vredne ovog proleća. Sredinom ovog meseca (19.april) izlazi njihov novi single album "Departure". Bendovi u japanu često izbacuju singlove, to i nije neka novost ono što je važno za ovaj album je da su neke pesme već rezervisane ili planski pravljenje za filmska ostvarenja.

Poznato je da Japanci imaju potrebu da sve prilagode sebi, tako je pesma benda SCANDAL "Rainy" namenski pravljena kao tematska numera za film iz serijala "Shadow Hunter" koji se pojavljuje na velikom platnu 29.aprila. Konkretno, radi se o fimu "The Mortal Instruments: City of Bones", nemačko-kanadskoj produkciji rađenom po romanu Cassandre Clare. Sama knjiga (tačnije serijal) je svetski bestseler prodat u preko 22 miliona primeraka širom planete. Glavnu ulogu u filmu igra glumica Lily Collins
Tekstopisac pesme je RINA, članica SCANDAL benda, melodija pesme se može čuti u pozadini trailera za film.


Još ni prvi singl nije izašao a već je najavljen i sledeći koji treba da izađe 16.jula. Radi se o singlu "Yoake no Ryuuseigun" koji nosi naziv glavne tematske numere pisane za novi  Pokémon XY the Movie: Diancie and the Cocoon of Destruction (ポケモン・ザ・ムービーXY 「破壊の繭とディアンシー」.



Premijera filma je najavljena za 19.juli a trailer se može videti ovde:


Neka filmska ostvarenja se fokusirujaju na izbor bendova, druga na izbor glumaca, tako se napokon znaju uloge za film koji se sad već sa nestrpljenjem očekuje "Lupin III".
Posle mnogo vremena i dosta priča i nagađanja (od strane fanova) reditelj Ryuhei Kitamura je napokon objavio listu uloga za ovo svoje ostvarenje:

Shun Oguri kao Arsène Lupin III

Meisa Kuroki kao Fujiko Mine


Go Ayano kao Goemon Ishikawa

Tetsuji Tamayama kao Daisuke Jigen

Tadanobu Asano kao Koichi Zenigata

Нема коментара:

Постави коментар