петак, 4. април 2014.

2 Nova Attack on Titan Filma




Zvanični veb sajt za “Atack on Titan” anime je objavio u petak da će televizijski anime biti podeljen na dva bioskopska filma. Prvi film “Shingeki no Kyojin Zenpen Guren no Yumiya” (Napad na Titane Prvi deo : Krvavi Luk I Strela), je najavljen za zimu , dok je premijera drugog filma, “Shingeki no Kyojin Kōhen Jiyū no Tsubasa” (Napad na Titane Drugi deo : Krila Slobode ), najavljena za sledeću godinu. (Filmovi su nazvani po “Linked Horizon”-onovi popularnim uvodnim špicama za televizijsku animu.)

U novim filmovima glasove će pozajmljivati isti glumci kao na primer Yuuki Kaji (Eren Jaeger), Yui Ishikawa (Mikasa Ackerman), i Marina Inoue (Armin Arlelt).Prvi film će pokrivati prvih 13 epizoda , Dok će drugi film pokrivati ostalih 12.

Hajime Isayamaina popularna manga do sada je prodata u 36 miliona kopija , I inspirisala je proslogodišnji anime čiji je prvi deo prodat u 100 000 kopija.

Kodansha Comics takođe objavljuje mangu u severnu Ameriku , ta kompanija je već objavila tri od četiri sporedne mange. Kompanija Vertical objavljuje seriju “Napad na Titane: Pre Pada” Romane.

Нема коментара:

Постави коментар