уторак, 15. април 2014.

Battle Angel Alita (1,2) Serbian Fansub Download




Naziv: Borbeni anđeo Alita (Battle Angel, Hyper Future Vision: Gunnm)
Tip: OVA (2 epizode)
Izvorni materijal: manga
Autor: Kiširo Jukito
Studio: Animate film

Sinopsis:
U postapokalptičnoj budućnosti doktor Ido na đubrištu nalazi ostatke ženskog kiborga, kog vremenom uspeva da osposobi. Tog kiborba naziva Alita, po svojoj pokojnoj mački, ona je u potpunosti funkcionalna, međutim ima amneziju i ničega se ne seća. Alita počinje da upoznaje život u Otpad-gradu, mestu koje služi kao đubrište za lebdeći grad Zalem. Preko dana Ido je doktor i pomaže ljudima, robotima i kiborzima, međutim jednog dana Alita otkriva njegov tajni život lovca na ucenjene glave. 



O delu:
Battle angel Alita je OVA rađena na osnovu prva dva, od devet, tomova mange autora Kišira Jukita, koja je izlazila u periodu od 1900. do 1995. godine u magazinu Business Jump. Originalni neziv serije je Gunnm (Ganmu), što bi trebalo da je kovanica od reči "puška" i "san" (eng. "gun", jap " onyomi" ), međutim prilikom prilagođavanja materijala za zapadno tržište izmenjen je naziv, kao i još neka imena u mangi. Serija je doživela solidan uspeh na zapdnom tržištu, prevedena je na nekoliko jezika i do sada je po mangi rađena jedna video igra. Veliki fan ovog serijala je Džejm Kameron, koji je dobio licencu da odradi film pod nazivom Battle Angel, ali je rad na njemu odložen zbog neočekivanog uspeha filma Avatar, na čijim nastavcima trenutno radi. Po njegovim rečima nije odustao od adaptacije ove mange, samo čeka pravi trenutak za rad na tome.


Media info:
Video: Xvid 720x480 23.976fps [V: [V-A] Battle Angel Gunnm 01 - Rusty Angel [jpn] (mpeg4 advanced simple profile, yuv420p, 720x480) [default]]
Audio: Dolby AC3 48000Hz stereo 192kbps [A: Japanese Audio (AC3) [jpn] (ac3, 48000 Hz, stereo, 192 kb/s) [default]]
Subtitle: Advanced SubStation Alpha [S: Serbian V2 [srp] (ssa/ass) [default,forced]]
Subtitle: Advanced SubStation Alpha [S: English Subtitles (SSA) [eng] (ssa/ass)]
Subtitle: UTF-8 [S: English Subtitles (SRT) [eng] (subrip)]
Subtitle: UTF-8 [S: No subtitles]



Downoad:



Нема коментара:

Постави коментар