петак, 25. април 2014.

Poslednji koncerti na starom Olimpijskom Stadijumu pre njegovog rušenja!


Stari Olimpijski Stadion sagrađen 1964 godine je predviđen za rušenje u 2015-oj. Kako bi "ispratili" stari stadium "JAPAN NIGHT" organizuje dvodnevni koncert krajem maja (29 - 29). 
Prve večeri pod nazivom "Yell for Japan" nastupiće FUNKY Kato (bivši član Funky Monkey Babys), YUZU (Hunter x Hunter), The Gospellers (Hyōka), Kaori Kishitani, UKASUKA-G (Sakurai Kazutoshi iz Mr. Children & GAKU-MC), Naoto Inti Raymi, Ikimono-gakari (Naruto Shippūden, Bleach), i mnogi drugi. To veče će takođe nastupiti grupa specijalno oformljena za ovu priliku u sastavu: Toyomu Tamada, Seiji Kameda, Hirokazu Ogura, Susumu Nishikawa, Makoto Mingawa, Yuta Saito, Kinbara Chieko i Seiji Kameda (Naruto, InuYasha, Fullmetal Alchemist: Brotherhood).

Druge većeri, pod nazivom "Japan to the World" će nastupiti  L'Arc-en-Ciel (Rurouni Kenshin, Fullmetal Alchemist), SEKAI NO OWARI, Perfume i MAN WITH A MISSION.

U maju (17 i 18) na stadionu će nastupiti i Paul McCartney u okviru svoje "Out There! Tour." turneje.

31. maja stadion će biti zvanično zatvoren i počeće pripreme za njegovo rušenje. 

Planovi i izgled za Novi Olimpijski Stadijum čija se izgradnja planira za Olimpijske igre 2020 su već odobreni, neće Ličiti na onaj iz mange Akira, ali daleko od toga da će zato biti manje impresivan. Uostalom, procenite i sami...



2 коментара:

Unknown је рекао...

PAZI TI STA ONI RUSE DA NAPRAVE JOS LUDJE !!! C c c c a kod nas ne moz stane vise od 53-54soma i to kad SVI stojimo I na severu I na jugu... Oni ruse sajber pank stadion da naprave jos ludji...Kuku lelel lele kuku Srbijo...

CoNoP је рекао...

Zašto su došli na ideju da ruše ovaj brilijantan japanski stadion?

Постави коментар