недеља, 29. јун 2014.

Tizer - Lupin the IIIrd: Daisuke Jigen's Gravestone


Objavljen je drugi tizer za film Lupin the IIIrd: Daisuke Jigen's Gravestone.

U priči, Lupin i Jigen infiltriraju Istočnu Dorou da zaplene tajno blago "malu kometu". Kraljica Malta, pevačica iz Istočne Doroe, upravo je ubijena u susednoj Zapadnoj Doroi, te je situacija na granicama napeta. Duo uspešno ukrade malu kometu, ali snajer pokuša da ubije Jigena tokom njihovog bekstva. Jigen se suočava sa moćnim neprijateljem zvanim Yael Okuzaki, atentatorom koji sprema grobove za svoje mete pre nego što ih ubije. Priča se da niko nije preživeo nakon što im Yael Okuzaki napravi grob.


Reditelj Takeshi Koike (Redline, Trava: Fist Planet) će režirati pedesetominutni film koji izlazi 21. juna. Lupin the IIIrd: Daisuke Jigen's Gravestone je "spinoff" nastavak anime serije Lupin III: The Woman Called Fujiko Mine, koja se fokusirala na ranije dane celokupne Lupin III ekipe. Koike je izjavio kako želi da pokuša da prikaže kako su Lupin i Jigen postali partneri.


Producent filma, Yu Kiyozono (Fist of the North Star 1: Legend of Raoh - Death for Love, Lupin III - Green vs Red), rekao je da "od prošle serije, želi da nastavi da kreira još "spinoff-ova" sa novim, kul Lupinom."

Katsuhito Ishii (originalni Redline kreator i scenarista) će služiti kao kreativni konsultant, Yuuya Takahashi (Tiger & Bunny) piše scenario, i James Shimoji (Redline) komponuje muziku. Na filmu takođe rade umetnički direktor Seiki Tamura (Michiko to Hatchin) i direktor fotografije Jiro Tazawa (Mardock Scramble).

Нема коментара:

Постави коментар