четвртак, 19. јун 2014.

Funimation licencirao Bayonetta: Bloody Fate film



FUNimation Entertainment je u sredu objavio da je licencirao film Bayonetta: Bloody Fate za Sjedinjene Države i Kanadu. Reditelj Fuminori Kizaki će se pojaviti na Anime Expo u Los Anđelesu 3. jula sa trejlerom koji ima engleski dub.

Madman Entertainment koji je licencirao film za Australiju opisuje priču kao:

Njeno ime je Bayonetta. Ona je jedna od 'veštica' - lovac Anđela - i ovo je njeno jedino sećanje vezano za prošlost. Kada dobije informaciju da trag možda leži u čekanju u svetom gradu Vigrid, Bayonetta kreće na opasan put.
Na putu Bayonetta doživljava seriju neobičnih susreta sa misterioznom damom koja ima zagonetne savete o njenoj prošlosti, novinar koji implicira Bayonetta-inu povezanost sa smrću njegovog oca i devojčicu koja je otvoreno obožava obraćajući joj se sa "Mama"
Kakve tajne drži Bayonetta-ino igubljeno pamćenje i kakva je sudbina čeka?

Kizaki (Afro Samurai, Basilisk, Super Street Fighter IV, X-Men) je režirao, skicirao i snimio Bayonetta: Bloody Fate prema scenariju Mitsutaka Hirota-e ( Prince of Tennis II, Tetsujin 28 go Gao, X-Men). Ai Yokoyama je dizajnirao likove prema nacrtima Mari Shizimaki-jeve originalne igre (Shizimaki je takođe nadgledao projekat). Hiroya Iiyima (Afro Samurai, Tiger & Bunny) je dizajnirao anđele, dok su dizajneri mehanike Katanao Akai i Takashi Watabe (novi Evangelion filmovi, Ghost In The Shell, Super Street Fighter IV) bili zaduženi za dizajn stvorenja i oružja. Za razliku od originalne japanske video igre, anime film je na japanskom.


Platinum Games i Sega objavili su prvu Bayonetta akcionu igru o veštici, borcu koja menja oblik za PlayStation 3 i XBox360 u Japanu u Oktobru 2009. godine a onda u Januaru 2010. godine u Severnoj Americi. Platinum Games trenutno razvija igri Bayonetta 2 za  Wii U.  

Нема коментара:

Постави коментар