петак, 20. јун 2014.

Interesantne vesti

BABYMETAL nastupa u Americi uz LADY GAGA



Poznati japanski bend BABYMETAL će se pridružiti LADY GAGA na njenom  "LADY GAGA'S artRAVE: the ARTPOP ball" u Americi kao prateći bend.

BABYMETAL će imati ukupno 5 nastupa:
30.07.'14: Phoenix, AZ - US Airways Arena
01.08.'14: Las Vegas, NV - MGM Grand Garden Arena
02.08.'14: Stateline, NV - Harveys Lake Tahoe
04.08.'14: Salt Lake City, UT - Energy Solutions Arena
06.08.'14: Denver, CO - Pepsi Center

Njihovo učešće sa Lady Gaga ima i svoje posledice, najavljeno je da se YUIMETAL (Mizuno Yui) i MOAMETAL (Kikuchi Moa) neće pojaviti na "Tokyo Idol Festival 2014" koji se održava početkom avgusta iako su trebale da nastupe kao deo trupe "Sakura Gakuin".

ASIAN KUNG-FU GENERATION ima novi PV




ASIAN KUNG-FU GENERATION je na svom YouTube nalogu i GyaO! nalogu objavila novi video za pesmu "Standard".

"Standard" je jedna od pesama sa njihovog albuma "ASIAN KUNG-FU GENERATION presents NANO-MUGEN COMPILATION 2014" koji treba da se pojavi u prodaji 25. juna. 

Nažalost, sam video nije dostupan za našu zemlju pa ćemo morati da sačekamo neku "dobru dušu" koja će ga podeliti sa ostatkom sveta.

Dempagumi.inc sastav u bolnicni zbog trovanja 



Petočlani ženski bend Dempagumi.inc kao i 5 članova ekipe koji su asistirali na snimanju su završili u bolnici zbog trovanja ugljen-monoksidom.

Bend je snimao u Oyashi kamenolomu (Utsunomiya,Tochigi) za njihov novi projekat koji je saradnja između TV Asahi i Toei-ja. Na mestu snimanja su korišćeni generatori za svetlo koji su ispuštali ugljen-monoksid. Nakon višečasovnog snimanja članice benda (Furukawa Mirin, Aizawa Risa, Yumemi Nemu, Naruse Eimi, Fujisaki Ayane) i 5 članova ekipe su počeli da se žale kako se loše osećaju. Prebačeni su u bolnicu gde je ustanovljeno trovanje ugljen-monoksidom.

TV Asahi je javio da su pojedine osobe već otpuštene iz bolnice, mada nije navedeno o kome se radi dok su jednu grupu zadržali jedan dan duže na posmatranju.

Kompanija se javno izvinila zbog propusta i problema koji je izazvala.



Нема коментара:

Постави коментар