четвртак, 12. јун 2014.

Nova sezona animea Gundam Build Fighters počinje sa emitovanjem ove jeseni






Zvanični sajt animea Gundam Build Fighters je u četvrtak objavio da će nova sezona ovog animea početi da se emituje ove jeseni. Na teaser ilustraciji koja je takođe objavljena tada se nalaze siluete neidentifikovanih mecha što može da znači da će biti novih likova. Prva vest o novoj sezoni je bila u maju, ali tada još nisu rekli kad će i gde biti objavljena.


Priča se odvija u bliskoj budućnosti kada su Gunpla borbe, takmičenja u kojima se plastičnim Gundam modelima učesnici bore jedni protiv drugih, postaje popularne u "Drugom Gunpla Bumu". Sei Iori, učenik prve godine srednje škole i jedino dete vlasnika prodavnice Gunpla modela, je talentovan za sastavljenje Gunpla modela, ali ne ume da se bori njima. Igrom slučaja, dolazi u kontakt sa misterioznim dečakom koji se zove Reiđi i koji, za razliku od njega, ima ogroman talenat za borbu Gunplama. Zajedno, oni kreću na svetsko prvenstvo u Gunpla borbama.

Anime Gundam Build Fighters je svoju premijeru doživeo prošlog oktobra i Sunrise je stream-ovao serijal u SAD i Kanadi u isto vreme kada je on bio emitovan u Japanu.

Нема коментара:

Постави коментар