субота, 15. фебруар 2014.

Snima se live-action drama na osnovu mange Shinigami-kun


Ohno Satoshi pevač popularnog benda Arashi je 15. februara najavio kako će igrati glavnu ulogu, shinigamija počentnika u novoj TV drami Shinigami-kun.

Shinigami-kun je adaptacija mange čiji je autor  Endo Koichi, manga je izlazila u Fresh Jump magazinu tokom 1983 godine.

Glavni protagonista priče je shinigami čija  uloga je da šalje duše mrtvih u svet duhova. ova fantazija obiluje referencama na porodicu, prijateljstvno, čak se osvrće i na probleme kao što su maltretiranje (bullying) zbog čega je manga poznata među fanovima kao Endov "vizonarsko remek delo".



Ohno će glumiti "Shinigami-kun"-a ili Reaper No.413 čiji je zadatak da određenim ljudima olakša prelazak u svet duhova. Pojavljuje se odeven u crno sa leptir mašnom i svojim čuvenim sloganom "Čestitam! Ja sam došao po vas." Ali kako je samo početnik sklon je pravljenju greški koje idu u korist ljudima i kršenju pravila koje ga uvek dovode u nevolju sa njegovim šefom zvanim "Šef"

Producent drame je Nkata Hideo (Ring, Kuroyuri Danchi) dok adaptaciju scenarija radi Hashimoto Hiroshi (Jukunen Rikon, Unmei no Hito).

Početak emitovanja drame je najavljn za april, drama će ići na TV Asahi u okviru termina "Friday Night Drama".

Нема коментара:

Постави коментар