понедељак, 3. фебруар 2014.

Pevačica i kompozitorka Utada Hikaru se uskoro udaje


31-godišnja Hikaru Utada je objavila da će se veoma uskoro udati za jednog izvesnog italijana. Priznala je da se čak i ona smejala ovom njenom životnom događaju. Na njenom blogu za fanove kao i masovne medije, svog budućeg muža je opisala kao finog mladića koji ima iskrenu podršku i lojalnost prijatelja.

-  "On ima veliku, veselu i užurbanu porodicu, kao neku sa kojom biste se sreli u mangama." - izjavila je mlada pevačica.

Pošto njen verenik nije javna ili poznata ličnost, zamolila je i fanove i medije da se drže na određenoj distanci od njenog ličnog života. 

S obzirom na to da je i dalje u žalosti zbog preminule majke, Keiko Fuđi, bilo je neizvesno da li će se sklapanje braka odložiti ili ne. Međutim, kazala je da je u poslednjem razgovoru sa svojom majkom, kada je spomenula svog verenika, njen glas zvučao jako zadovoljno i srećno, kakvog se ne seća da je čula godinama. Imajući to u vidu, ona veruje da ima majčinu podršku i nastavlja sa brakom kao što je i planirano. 

Utada je prethodno bila udata za Kazuaki Kiriju od 2002. do 2007. godine. Kirija je režirao nekoliko njenih ranih muzičkih spotova, kao i igrani film u kojem se pojavljuje njena numera "Casshern". 


Utada je međunarodno poznata, bestselerska umetnica rođena u Njujorku. Odrastala je i u Americi, i u Japanu. Njen debitni album, "First Love" (1999), je i dalje najprodavaniji album ikada sa oko 8 miliona primeraka. Bandai Visual je koristio njene dve numere "Kiss and Cry" i "This is Love" za Freedom anime projekat. Pored pesme za igrani film "Casshern", Utada je takođe doprinela i igranoj seriji "Hana Yori Dango 2". 


U skorije vreme, učestvovala je u stvaranju soundtrack-a za "Evangelion: 1.0 You Are [Not] Alone" (Evangelion Shin Gekijōban: Jo) kao i drugi deo "Evangelion: 2.0 You Can [Not] Advance" (Evangelion Shin Gekijōban: Ha). Pored pesme "Beautiful World" za istoimeni anime, imala je i glumačku karijeru u animeu "Black Jack". Imala je turneje širom SAD-a i Velike Britanije 2009. godine.

Od 2011. stavila je karijeru po strani i povukla se. Od prošlog aprila je postala mesečni domaćin radio programa po imenu "Kuma Power Hour", i takođe je izvodila pesmu "Sakura Nagashi" kao završnu špicu za anime "Evangelion: 3.0 You Can (Not) Redo" (Evangelion Shin Gekijō-ban: Q). Međutim, njen menadžment je naglasio da to ne označava njen potpun povratak iz pauze. 

Нема коментара:

Постави коментар