петак, 7. фебруар 2014.

Objavljen prvi trejler za film Sekai-ichi Hatsukoi



Oficijalni sajt Sekai-ichi Hatsukoi anime filma je u petak objavio prvi puni trejler za film. U trejler je uključena i uvodna numera “Yasashii Kiseki” (Gentle Miracle) od Shuhei Kita-e.


Takafumi Yokozawa (glas pozajmio Kenyuu Horuchi) započinje trejler sa rečenicom "Moja prva ljubav se nikada neće ostvariti. Znao sam to od početka...". Na tekstu u videu piše "Čovek čije je srce slomio njegov najbolji prijatelj koga je oduvek voleo... Čovek koji je bio 'nezamenjivi poslovni parner' i koji je bio strog prema drugima i sebi." Kasnije u video Yokozawa razmišlja u sebi "Zašto sam ga uvek branio?
"
Chiaki Kon (Junjō Romantica, Sekai Ichi Hatsukoi) režira film u Studio DEEN-u. Tohru Furuya (alias:  Noboru Sōgetsu) će igrati Zen Kirishima-u, a Kenyuu Horiuchi će reprizirati svoju ulogu kao Takafumi Yokozawa.

Website je takođe objavio imena ostatka filmske ekipe:

  • Yui Horie će biti Hiyori Kirishima
  • Katsuyuki Konishi će biti Masamune Takano
  • Nobuhiko Okamoto će biti Shōta Kisa
  • Shinnonuske Tachibana će biti Shōta Kisa
  • Takashi Kondo će biti Ritsu Onodera
  • Tomoaki Maeno će biti Kō Yukina
  • Yūichi Nakamura će biti Yoshiyuki Hatori

Film će biti pušten sa novim "Sekai Ichi Hatsukoi ~Valentine-hen~" kratkim anime-om. On će ispričati potpuno novu priču kako četri para (uključujući i parove Masamune Takano/Ritsu Onodera i Zen Kirishima/Takafumi Yokozawa) provode Dan Zaljubljenih.

Nakamurina originalna manga Sekai-ichi Hatsukoi ~Onodera Ritsu no Baai~ prati priču  novog manga urednika po imenu Ritsu Onodera (glas u seriji mu pozajmljuje Takashi Kondo) i njegovog glavnog urednika, tiranina, Masamune Takano-a (glas mu daje Katsuyuki Konishi) koji dele sličnu prošlost.
Manga Sekai-ichi Hatsukoi ima preko 9 miliona primeraka u opticaju.
Fujisakijev i Nakamurin Yokozawa Takafumi no Baii  serijal kratkih novela se vrti oko Takafumi, zaposlenog u Marukawa izdavačkoj kući sa prošlošću koju od koledža deli sa Takano. On je pomogao da Takano dođe u Marukawa-u.

Premijera filma je zakazana za 15. mart 2014. godine. Par unapred naručenih karata dolazi sa "Valentine-Hen ~Prologue~" stripom Shungiku Nakamura-e i ekskluzivni "Yokozawa Takafumi no Baai ~Halloween-Hen~" tekstualnom pričom od Miyako Fujisaki. Oni koji prisustvuju premijeri dobiće “Sekai-ichi Hatsukoi Special Book.”

Нема коментара:

Постави коментар