субота, 18. јануар 2014.

Autor Durarara!! light novel serijala je objavio završetak prvog arc-a

Autor Durarara!! light novel serijala, Ryohgo Narita, je izjavio da se  prvi deo serijala završio. Isto tako, rekao je i da će sasvim sigurno biti drugog dela. Dešavanja će početi dve godine nakon završetka prvog serijala i nosiće novi naziv - Durarara!! SH.



Kao dodatak, rekao je da ima planove za 10. godišnjicu Durarara!!-e i da će ti planovi biti objavljeni na proleće u Durarara!! SH i na Dengeki događajima.



Dengeki Bunko ovako opisuje trinaestu novelu:
(tekst koji sledi sadrži spoiler-e. obeležite ga da biste mogli da ga pročitate.)


Ikebukuro, Tokio. Ovaj grad je upao u pakleni kotao haosa. Svi koji su imali ikakve veze sa vozačem bez glave su uvučeni u situaciju i pokušavaju da shvate o čemu se radi. Dva dečaka koji su bili najbolji prijatelji se sada bore jedan protiv drugog dok dobijaju sve više rana. Dva muškarca koji su se slagali kao rogovi u vreći se sada bore jedan protiv drugog do smrti u borbi koja prevazilazi običan bes. Devojka koja je gledala svet samo kroz stakla svojih naočara pokušava da prevaziđe svoju prošlost. Par koji je trebao da bude srećan daje sve od sebe da prevaziđe nevolje koje ih snalaze, čak i po cenu da budu razdvojeni. Konačno, bivši bezglavi vozač se predstavlja gradu... Zavese padaju na izvitoperenu ljubavnu priču na istom mestu gde je sve počelo.


Durarara!! serijal sa crtežima Suzuhito Yasuda-e je bio inspiracija za više adaptacija, uključujući i anime serijal (2010.), više video igara i nekoliko manga serijala.

2 коментара:

Viktorija Tramp је рекао...

znam da sam ja prevela ovaj tekst
but still
*FANGIRLS*

Unknown је рекао...

Oookej, ovo je JAKO lepa vest! :D

Постави коментар