среда, 8. јануар 2014.

Treći behind-the-scenes video za igru Lightning Returns: Final Fantasy XIII

Severnoamerički Square Enix  je u utorak izbacio treći behind-the-scenes video za svoju igru Lightning Returns: Final Fantasy XIII (za PlayStation 3). Glumica koja daje glas Lightning-u, Ali Hillis, priča u toku celog videa koji sadrži intervjue sa nekim članovima tima koji je radio na igrici.




Kompanija je postavila prvi behind-the-scenes video u avgustu, a drugi u decembru.

Lightning Returns: Final Fantasy XIII je prošlog meseca izašao u Japanu. U SAD će se verzija za PS3 i Xbox 360 pojaviti 11., a u Evropi 14. februara. Verzija na engleskom će biti edicija za kolekcionare - sa srebrnima džepnim satom i DLC kodom za Aerith Gainsboroughov kostim Lightninga. Američko i evropsko izdanje ove igre će, takođe, sadržati i japansku audio traku i DLC koji će biti besplatan prve dve nedelje posle izlaska igre.

Evropski i američki igrači koji naruče igru pre njenog pojavljivanja će moći da otključaju Cloudovu uniformu i buster mač kao deo Lightningove opreme. Lightning će, takođe, dobiti i kostim Yuna iz Final Fantasy X i razne samurajske kostime, kao i Miqo'te kostim iz FF XIV: A Realm Reborn sa štitovima sa motivima iz tri grada-države: Limsa Lominsa-e, Gridania-e i Ul'dah-a.

Igra će predstavljati poslednje poglavlje u Lightningovoj priči. Igra se vrti oko trinaestodnevnog odbrojavanja do kraja sveta i igrač mora spasiti svet za vreme 13 dana i 13 noći.

Нема коментара:

Постави коментар