недеља, 26. јануар 2014.

Reditelj Rupert Sanders režiraće igrani film Ghost In The Shell


Američka produkciona kompanija Dreamworks angažovala je Ruperta Sandersa (Snow White and the Huntsman) da režira već planirani igrani film koji je adaptacija Masamune Shirow-ove Ghost In The Shell  mange. William Wheeler (Hoax, The Reluctant Fundamentalist) napisao je novi scenario za projekat.


Jamie Moss (Street Kings, Last Man Home) bio je originalno prvi scenarista filma kada je Dreamworks objavio da je dobio licencu za film 2008. godine. 

Variety je objavio 2008. godine da su Universal i Sony takođe pregovarali oko prava, ono sto je prevagnulo u stranu Dreamworks-a je bio entuzijazam oko projekta ko-osnivača Stivena Spilberga. Časopis za zabavu je citirao priznatog reditelja i producenta “Ghost In The Shell je jedna od mojih omiljenih priča. To je žanr koji je stigao i mi mu želimo dobgodošlicu u Dreamworks”.


Američki ogranak manginog originalnog izdavača Kodansha-e počeo je da ponovo štampa mange 2009. godine nakon što je Dark Horse Comics dobio licencu. Kodansha je takođe lansirala dva nova manga serijala iste godine zasnovane na anime serijalu Ghost In The Shell: Stand Alone Complex reditelja Kanji Kamiyama-e. Kao dodatak na dva Oshii-jeva filma i Kamiyama-ina dva Stand Alone Complex serijala, Shirow-a manga je takođe inspirisala i aktuelni Ghost In The Shell Arise anime prednastavak.

1 коментар:

Unknown је рекао...

Držim mu palčeve!

Постави коментар