уторак, 21. јануар 2014.

Manga Taisho Awards 2014 - Nominovani naslovi

Izvršni komitet za sedme po redu Manga Tashio nagrade objavio je ovogodišnjih 10 nominovanih dela u ponedeljak. (Zvanično ime za ove nagrade na engleskom je ''Cartoon Grand Prize.'')

Nominovani naslovi:


  Ashizuri Suizokukan
Ajin
The Bride's Stories
Sakamoto desu ga?
Sayonara, Tama-chan
Jūhan Shuttai! 
The Seven Deadly Sins
Hikidashi ni Terrarium
Boku Dake ga Inai Machi
One-Punch Man



Odbor za nominovanje sačinjen je od vlasnika knjižara koji su zaduženi za izbor mangi u njihovim uvaženim radnjama. Bilo koja manga koja je izašla 2013. godine a ima osam tomova ili manje je kvalifikovana. Količina tomova je namerno ograničena tako da nagrađena dela budu ona koja su relativno nova i koja nisu stekla popularnost tako što su već neko vreme prisutna na sceni.

Druga runda glasanja će odlučiti pobednika Manga Toshio-a 2014, koji će biti objavljen na ceremoniji dodele nagrada koja se održava 27. marta.

Prošle godine, Akimi Yoshida-in Umimachi Diary je osvojio nagradu. Hiromu Arakawa-in Silver Spoon, Shinichi Ishizuka-ijev Gaku - Minna no Yama, Yuki Suetsugu-in Chihayafuru, Mari Yamazaki-jev Thermae Romae i Chika Umino-ov March comes in like a lion osvojili su prvih pet nagrada. ž

The Bride's Story objavljen je na engleskom od strane Yen Press-a, One-Punch Man je serijalizovan od strane Viz Media-inog Weekly Shonen Jump online izdanjem i Seven Deadly Sins objavljen je online od strane Crunchyroll Manga.








Нема коментара:

Постави коментар