понедељак, 13. јануар 2014.

Nova igra "Island Days" dostupna za 3DS u maju



Izdavačka kuća "Stack" otvorila je tizer vebsajt za najnoviji naslov School Days serije vizuelnih novela, kao i facebook stranicu Island Days. Direktor publiciteta je izjavio preko društvenih mreža da ćemo više informacija dobiti uskoro. 

Igra će biti dostupna za 3DS konzolu, a njena distribucija u Japanu je zakazana za 1. maj ove godine. Žanr ove igre je romansa/opstanak (romance/survival). 



Igra za odrasle, School Days, studija Overflow je inspirisala stvaranje dvanaestoepizodne istoimene serije 2007. godine, a godinu dana kasnije i dva originalna video spinoff-a. Priča prati ljubavni trougao jednog mladića i dve devojke, u kojoj se mladić koristi savetima (i telom) jedne devojke kako bi osvojio drugu koja je epicentar negovih interesovanja. Anime je stekao neočekivanu pažnju medija kada je emitovana poslednja epizoda koja je inspirisana pravim serijskim ubicom koji je harao Japanom. Umesto te epizode, televizijske stanice su emitovale seriju nepovezanih slika pejzaža, uz poruku: "Došlo je do izmena u programu zbog određenih okolnosti."


Нема коментара:

Постави коментар