четвртак, 6. март 2014.

Ninja Scroll nastavak i dalje živ


Producent MADHOUSE studija, Hiroyuki Okada, objavio je apdejt oko planiranog Ninja Scroll nastavka. Prevod sa zvaničnog sajta;
Dvanaestog aprila 2012-te godine smo prvi put pokupili projekat pod nazivom "Ninja Scroll Project begins!," nastavak Yoshiaki Kawajirijevog filma "Ninja Scroll" iz 1993. godine.

Par dana kasnije, objavili smo da je novi projekat otkriven tokom specijalne "Ninja Scroll" projekcije, i da je reditelj Yoshiaki Kawajiri pričao o istom. Krajem aprila, odali smo da je prikazani tizer deo tri kratka filma, "Ninja Scroll BURST," koji su u celini deo novog dugometražnog filma.

Od tada, dugo smo bili tihi, ali reći ću Vam sada o ovome.

Maja 2013-te, Yoshiaki Kawajiri je završio scenario za "Ninja Scroll BURST." Probni naziv je bio "Ninja Scroll KOCHO." Nakon nekih popravka kroz diskusije, reditelj Kawajiri je prihvatio prerađeni scenario, i onda smo odlučili da krenemo dalje.

Krajem prošle godine, konačno je završio storyboard-ove. Pohvalio sam njegov ogroman posao. Trenutno radi na animaciji.

MADHOUSE će promovisati ovaj projekat najbolje što može. "Ninja Scroll" je bio veliki hit u Americi, tako da ima nekih kandidata za finansijsku podršku, ali još nismo našli nikoga u Japanu.

To je možda zbog niskog profila filma, nije bio veliki hit u Japanu. MADHOUSE će onda pokušati sa promovisanjem koristeći bilo koje nekonvencionalne načine.

Otkrićemo delove scenarija i storyboard-ova u Asagaya Madhouse, maloj prodavnici koja će se otvoriti u Tokiju u martu, kako bi publika razumela Kawajirijevu viziju "Ninja Scroll KOCHO" sveta. Takođe planiramo da održimo premijeru tri kratka "Ninja Scroll BURST" filma u prodavnici.

Znamo da je ovo izazov, ali ćemo napraviti korak napred, makar malo.
Tizer za Ninja Scroll BURST projekat je objavljen pretprošle godine:




2 коментара:

Unknown је рекао...

Odlične novosti! Iskreno se nadam da će naći dovoljno finansija i da će ga dovršiti :D

Unknown је рекао...

Dis gonna be gud!

Постави коментар