субота, 8. март 2014.

Crunchyroll objavljuje četiri Fairy Tail one-shotova

Crunchyroll je u petak objavio prvu od četiri one-shot Fairy Tail mangi. Manga je dostupna svim koristicima sajta osim onih čije je mesto prebivanja u Japanu, Južnoj Koreji, Lebanonu, Belgiji, Francuskoj, Nemačkoj, Luksemburgu, Poljskoj, Švajcarskoj i Maroku.

Manga u kojoj su glavne uloge imali Frosch i ceo Sabertooth je objavljena u nedelju u aprilskom izdanja magazina Bessatsu Shōnen. Crunchyroll će dodati "Fairy Tail Matsuri"-ju (Fairy Tail festivalu) tri preostale one-shot mange kako one budu objavljivane u Japanu.


Četvrto izdanje Magazin Specijala će, 20. marta, objaviti poglavlje o  Juvii i Grayu. Osamnaesto izdanje Young magazina će, 31. marta, objaviti poglavlje o Erzi.Majski broj Monthly Shonen magazina će, 5. aprila, objaviti poseban one-shot sa Natsuom, Lucy i misterioznim likom.
Ovo će biti prvi radovi koje će Mashima objaviti u Young magazinu i Monthly Shonen magazinu.

Fairy Tail je prvi put objavljen 2006-te, u Weekly Shōnen Magazinu. 41. broj mange je objavljen u decembru i 42. broj će biti objavljen 17. marta.

Crynchyroll je emitovao TV adaptaciju mange koja se prošlog marta završila sa "biće nastavljeno" objavom. Weekly Shōnen Magazine je 08. januara objavio da će anime ponovo početi da se prikazuje u aprilu.


Нема коментара:

Постави коментар