среда, 12. март 2014.

凛 -the end of corruption world- se vraća na scenu!

Opštepoznata činjenica je da kada visual kei bendovi najave neograničenu pauzu, u većini slučajeva to znači da se neće vratiti na scenu. Pisali smo o nekoliko takvih bendova proteklih meseci. Međutim, 凛 -the end of corruption world- je, posle jednogodišnjeg raspada, ipak rešio da se ponovo sastavi i krene sa novim aktivnostima. 
Bend je počeo sa radom odmah posle raspada Phantasmagoria-e, 2010, ali je, usled neočekivanih okolnosti, i ovaj bend morao da se raspadne 2012. Delom za to je zaslužno gašenje produkcijske kuće UNDER CODE, koja je kolevka mnogih uspešnih visual kei bendova, i koji su susreli tešku sudbinu nakon gašenja. Većina nije preživela, kao ni ovaj bend, u kome je vođa bio glava kompanije lično. Još jedan razlog za razlaz, kako je nedavno potvrđeno, jeste naprasan odlazak njihovog gitariste Mizuki-ja (koji nije na slici. S leva na desno su: Kanata-gt, Kisaki-ba (i bivši vlasnik UNDER CODE-a), Riku-vo i Reiya-dr.).
Međutim, ovog marta, sasvim neočekivano, Rin (Lin) su najavili povratak, sa kakvim sastavom, očekujemo da vidimo uskoro. Napokon lepa vest da se neki bend, za promenu, vrati na scenu. 







Нема коментара:

Постави коментар