петак, 28. март 2014.

Macross anime franšiza dobija novu TV seriju



Repriza Macross Frontier televizijskog anime-a u Kanto okrugu završila se u sredu sa tizerom da će novi Macross serijal biti lansiran. Objava nije pružila više informacija o novom projektu tridesetdvogodišnje naučno-fantastične franšize, čak ni kada bi otprilike mogla da počne da se emituje .





Video počinje sa rečenicom "Blic Vest" a onda nas upoznaje sa svim nastavcima u Macross franšizi pre nego što objavi da se novi Macross serijal lansira. Video je prethodno debitovao na Macross događaju ali u njega nije bila uključena objava novog serijala na kraju.

Franšiza počinje 1982. godine sa Super Dimension Fotress Macross, televizijski anime sa temama svemirskog ratovanja, ljubavnih trouglova i borbenih aviona koji se transformišu. Iznedrila je još dve televizijske serije (Macross 7 i Macross Frontier), nekoliko bioskopskih filmova (počevši sa The Super Dimension Fortress Macross: Do You Remember Love?) i nekoliko video serija (uključujući Macross II, Macross Plus, Macross Dynamite7 i Macross Zero). 

3 коментара:

Unknown је рекао...

Jao, još kad bi bilo nešto direktno vezano za osnovnu seriju! :D

Unknown је рекао...

@Vortodox
Mene je baš to i najviše nerviralo kof Macross nastavaka.
Hoću bre da znam šta bi sa Misom Hayase i Hikaru Ichijo (Lisa Hayes i Rik Hanter ako pamtiš Robotek) sto mu UFO krugova u žitu!

Sogetsu Kazama је рекао...

Mislim da od toga nema ništa iako ćemo svi da se nadamo :D

Постави коментар