четвртак, 24. јул 2014.

Streamovan teaser za novi Dragon Ball Z film



Teaser za novi Dragon  Ball Z film koji izlazi 2015. godine je stream-ovan. Snimak je premijerno pušten na Fuji TV jutarnjem programu Mezamashi u utorak.



Novi anime projekat je najavljen u septembarskom izdanju Shueisha-inog V Jump magazina. Kreatoru Dragon Ball mange Akira Toriyama-i je lično zahvaljeno na originalnom konceptu, scenariju i dizajnu likova u novom filmu "koji ceo univerzum nestrpljivo iščekuje". Film će debitovati tokom Golden Week praznika sledećeg proleća, i skorašnji flajer otkriva da će direktor animacije za Dragon Ball Z Tadayoshi Yamamuro biti režiser filma.

Toriyama je potvrdio časopisu da će ovaj novi film, kao i prošlogodišnji Dragon Ball Z: Battle of Gods, ispričati novu priču. On namerava da napiše priču kao da je priča nastavak na serijalizaciju originalne mange. Iako nije planirao, on "diže frku oko najsitnijih delova dijaloga", takođe je obećao i više akcionih scena. Nagovestio je da je priča i dalje tajna ali da će biti "veoma smešna".

Da bi naglasio koliki je trud uložio u ovaj film, Toriyama je rekao da je čak i njegov prvi urednik mange pohvalio posao koji je uradio, čak iako njegov urednik to retko radi. Toriyama je uveren da će fanovi potpuno uživati u filmu. On trenutno crta dizajn novih likova, i zamolio njegove fanove da se unapred raduju filmu.   

Нема коментара:

Постави коментар