уторак, 24. децембар 2013.

Snima se nastavak filma Rurouni Kenshin


Saga  se nastavlja, nakon sjajnog uspeha koji je doživeo prvi film, ovog leta imamo čak dva nova nastavka.Rurouni Kenshin je doživeo svoju prvu filmsku ekranizaciju 2012. godine, dok nas na leto 2014. očekuju - Rurouni Kenshin : Kyoto Taika-hen (Rurouni Kenshin : The Great Kyoto Fire ) i Rurouni Kenshin : Densetsu no Saigo-hen (Rurouni Kenshin : The End of a Legend).
  Posle uspeha prvog filma, kako kritički tako i komercijalno, odlučeno je da se ovog leta izbaci ne jedan već čak dva nastavka sa starom formulom za uspeh - režiser filmova je Keishi Otomo, dok glavne uloge tumače Satoh Takeru kao Kenshin i Fujiwara Tatsuya kao Makoto.
 Sjajna zabava i odlična akcija koju smo imali prilike da vidimo u prvom delu ozbiljno prete da se ponove u nastavcima ,  tako da su ovi filmovi nešto čemu se treba radovati.



Naravno, filmovi su rađeni na osnovu istoimene mange koju je radio Nobuhiro Watsuki.A dok zajedno sa letom i toplijim danima strpljivo čekamo filmove da izađu tu je i tizer.Čisto da nam napravi zazubice naravno...



2 коментара:

Анониман је рекао...

Film je bio odličan, nadam se da ćemo nabaviti i druge nastavke za Japanizam ili bar neko drugo prikazivanje.

Je l' ima nekih vesti o forumu?

Unknown је рекао...

Verovatno će se sačekati cela trilogija, a onda sve odjednom na posebnom događaju :)
Što se foruma tiče, "radi se na tome", pa ćemo ga osposobiti nekada, valjda... :/ Smorih se više oko toga.
Svakako, ovaj vid objavljivanja vesti će ostati, a forum će, kad proradi, biti samo za forum. :)

Постави коментар