субота, 28. децембар 2013.

Tamayura - More Aggressive Anime dobija originalnu video animaciju u junu 2014.






Sajt  ’’Amazon Japan’’  je tv anime seriju Tamayura - More Aggressive stavio na spisak anime serija koje treba da dobiju svoju originalnu video animaciju(OVA) sledeće godine. Tridesetominutna anime serija će sedmog juna biti dostupna na blu rej i DVD diskovima. Anime će prikazati i neemitovanu epizodu 8.5.
Ekipa sa televizije se vraća za OVA, s režiserom Junići Satom, scenaristom Reiko Jošidom i kreatorem likova Haruka Iizukom. Ai Kajano i Nao Tojama će pozajmljivati glasove novim likovima koji će se pojaviti u drugoj sezoni- Kanae Mitani i Tomo-chan. Video će prikazati pesmu Maaje Sakamoto za najavnu špicu, a pesmu Megumi Nakađime kao odjavnu špicu iz serije.

I blu rej i DVD diskovi će sadržati video verziju "Tamayuradio ~More Aggresive~ Special Edition" radio emisije, audio komentare  i duplo pakovanje disk izdanja. Prvo izdanje kopija će biti poslato sa tri fotografije : dve ‘’za uspomenu’’ i jedna nova ilustrovana.
Blu rej diskovi će se prodavati za  5,400 jena( oko 52 američkih dolara), a DVD izdanje će biti 4,104 jena(39 američkih dolara).

Tamayura - More Aggressive, nastavak anime Tamayura – Hitotose, premijerno bio prikazan trećeg jula. U novoj sezoni, Fu iznenađuje ostale likove svojim planom da osnuje fotografsku sekciju(klub). Ona nailazi na probleme s regrutovanjem članova kod novih studenata, ali onda upoznaje devojku po imenu Kanae Mitani. I njen hobi je fotografija i koristi Pentax Q kameru. Ona ima običaj da previše razmišlja o stvarima i na kraju ne uspeva ništa da preduzme.

Нема коментара:

Постави коментар